Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rozjařená skupinka se fotila s ukradenou dopravní značkou přímo pod kamerou městské policie

Originální fotka z noční pařby se poněkud prodražila skupince rozjařených přátel. Ti si totiž v centru Karlových Varů udělali společnou fotografii s trofejí, kterou byla ukradená dopravní značka. K jejich velké smůle se vše odehrálo pod dohledem bezpečnostní kamery městské policie, která okamžitě zasáhla.

Celá událost se odehrála podle informací městské policie půl hodiny po půlnoci. Strážník operačního střediska zaznamenal na kameře skupinku mladých osob, která se fotila s originálním, poměrně důležitým kovovým dílem. Tím se stala dopravní značka upravující provoz v obou směrech. Na záznamu je dále vidět, jak po pořízení fotografie jeden z mladíků odchází společně se skupinou přátel a odnáší si značku.   

Video pak pokračuje příjezdem hlídky městské policie, která zastihla skupinku i s mladíkem, který nesl odcizenou značku. Jednalo se o devatenáctiletého cizince a jeho jednání ohodnotili strážníci blokovou pokutou za přemístění dopravního značení. Poté hlídka neponičenou značku naložila do auta a následně ji strážníci umístili na původní místo.  

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky městská policie, ukradená značka, bezpečnostní kamera, pokuta, dopravní značka, obecní policie, Karlovy Vary, videokamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozjařená skupinka se fotila s ukradenou dopravní značkou přímo pod kamerou městské policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.