Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž napadl svou bývalou přítelkyni, polil ji neznámou kapalinou a vyhrožoval zapálením. Hrozí mu až osm let vězení

Až osm let vězení hrozí třiatřicetiletému muži z Karlovarska, kterého obvinili policisté z vydírání. Muž měl napadnout svou bývalou přítelkyni, vyhrožovat jí s nožem v ruce, a dokonce ji měl polít neznámou kapalinou, kterou chtěl na ženě zapálit. Agresora se naštěstí podařilo zadržet a byl vzat do vazby.

K incidentu mělo dojít 18. ledna před sedmou hodinou ráno v menší obci na Karlovarsku. Zde se měla potkat třiatřicetiletá žena svého bývalého přítele, který si s ní chtěl promluvit. Žena ale kontakt odmítla a chtěla z místa odjet. „Po odmítnutí měl muž ženě začít vyhrožovat fyzickým napadením, a přitom ji ohrožovat nožem, který držel v ruce, čímž si chtěl okamžitý rozhovor vynutit,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Žena se začala bránit a s křikem od sebe muže odstrčila. Ten se jí ale poté, co schoval nůž, pokusil polít neznámou kapalinou. „Ihned poté měl začít bývalé přítelkyni vyhrožovat a následně se měl pokusit neznámou kapalinu zapalovačem zapálit. Třiatřicetiletá žena se měla ze strachu o svůj život začít okamžitě bránit. Měla začít křičet a následně se jí povedlo bývalého partnera odstrčit od vozidla, ve kterém se měla uzamknout,“ popsal mluvčí.

Agresor se ale postavil před auto bývalé přítelkyně a opakoval jí, že si ublíží. Ta mu na telefonu přes okno ukázala, že zavolá policii, muž všeho nechal a žena z místa odjela. 

„Po několika desítkách minut byl podezřelý muž zadržen v místě svého bydliště policejní hlídkou. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ uzavřel mluvčí s tím, že muži hrozí až osm let vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, napadení, věznice, Karlovarský kraj, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napadl svou bývalou přítelkyni, polil ji neznámou kapalinou a vyhrožoval zapálením. Hrozí mu až osm let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.