Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Chebsku u Krásné se srazil autobus s dodávkou, lehce zraněni byli dva lidé

U obce Krásná na Chebsku se dnes ráno srazil autobus s dodávkou. Lehce zraněni byli dva lidé. Silnice druhé třídy II/217 k hraničnímu přechodu Hranice/Ebmath je uzavřená, probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Podle krajské policejní mluvčí Kateřiny Peškové v Karlovarském kraji sněží a jsou zhoršené povětrnostní podmínky, řidiči by měli jezdit opatrně.

„Autobus byl prázdný, řidič nebyl zraněný. V dodávce jelo osm lidí, dva byli lehce zranění, mají nějaké naraženiny," řekla Petra Bakurová ze Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje. Zranění podle ní odmítli další péči, ani nemuseli na další ošetření do nemocnice. Dalších šest lidí z dodávky je bez zranění. Vozidla se srazila kolem půl sedmé ráno.

Podle policejní mluvčí Kateřiny Peškové bylo v místě nehody husté sněžení a ledovka. „Řidič dodávky zřejmě nezvládl průjezd křižovatkou a narazil do boku autobusu," uvedla.

Podle mluvčího krajských hasičů Martina Kasala jeli v dodávce zahraniční dělníci. „Na silnici je v sobotu ráno minimální provoz," uvedl. Na západě Čech mírně sněží, provoz je ale všude bez problémů. Podle Kasala je to dnes zatím jediná kolize.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, počasí, silnice, sjízdnost, zranění, Karlovarský kraj, okres Cheb, Krásná, Martin Kasal, Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Na Chebsku u Krásné se srazil autobus s dodávkou, lehce zraněni byli dva lidé  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.