Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie pátrá po patnáctileté dívce z Aše na Chebsku

Policie pátrá po patnáctileté Karolíně Mrázové, která odešla v pondělí ze svého bydliště v Aši na Chebsku. Do školy už nedorazila a svým příbuzným dosud nepodala žádnou zprávu. Dívka v minulosti z domova již několikrát takto odešla a vždy byla za několik hodin vypátrána, informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pohřešovaná dívka odešla v pondělí krátce před 7:00 z domova v Aši na místní zastávku autobusu. Následně měla nastoupit do autobusu a odjet do školy v Hazlově na Chebsku. Do školy ale nedorazila.

Dívka měří přibližně 160 centimetrů, má středně dlouhé hnědé rovné vlasy a hnědé oči. Má piercing v nose a na předloktí tetování. Nad rtem má na levé straně výrazné mateřské znaménko. Při odchodu ze svého bydliště měla na sobě šedé džíny, černou mikinu, oranžovo-růžovou bundu, na zádech černo-šedý batoh značky Adidas a černé sportovní boty značky Nike. V sobotu dívka ztratila mobilní telefon s občanským průkazem.

Policie žádá občany, kteří získají jakékoli informace o dívce, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, případně se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, , okres Cheb, Adidas, Nike, Hazlov, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po patnáctileté dívce z Aše na Chebsku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.