Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj třikrát navštívil potravinovou banku. Kradl vše, co mu přišlo pod ruku

Žvýkačky, oplatky, sušenky, čokolády, energetické nápoje, ale také různé drogistické zboží jako například zubní pastu, zubní kartáčky, deodoranty či šampóny. To všechno ukradl během září zloděj, kterého nyní policisté obvinili z několika vloupání do potravinové banky.

„Muž měl v první polovině září letošního roku ve třech případech vniknout do jedné z potravinových bank v Karlovarském kraji. Po poškození plastového okna měl vstoupit do objektu, následně si ve skladu vzít plastové pytle a do těch vždy uložit téměř vše, co mu přišlo pod ruku. Měl vzít několik desítek kusů žvýkaček, oplatky, sušenky, čokolády, energetické nápoje, ale také různé drogistické zboží jako například zubní pastu, zubní kartáčky, deodoranty či šampóny,“ shrnul mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Kromě toho měl zloděj ukrást také hotovost z příruční kasičky. „Měl se také pokusit odcizit vysokotlaký vodní čistič, který si připravil k poškozenému oknu, ovšem ten nakonec na místě zanechal,“ dodal Kopřiva.

Tím mužovo řádění neskončilo. „Kromě toho měl ještě ve stejném období dvakrát vniknout do rekonstruovaného bytového domu v Sokolově. Objekt měl prohledat a nakonec z něj odcizit na čtyři desítky metrů již instalovaných měděných topenářských trubek a několik dalších drobností,“ dodal mluvčí policie.

Po muži zůstala škoda přesahující 60 tisíc korun. „V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně,“ uzavřel mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Potravinová banka

Štítky Karlovarský kraj, zloděj, Potravinová banka, banka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gyisdi Civrdoin

Tam se točí skutečně velké prachy a velké množství zboží

Čtvrtek, 23. září 2021, 17:15Odpovědět

Zloděj třikrát navštívil potravinovou banku. Kradl vše, co mu přišlo pod ruku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.