Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Uprchlík s náramky na rukou vyděsil občanku Ostrova. Myslela si, že je spoutaný

Kuriózní případ řešili minulý týden ostrovští strážníci. Na linku 156 přijali oznámení od ženy, která tvrdila, že na schodech ve městě sedí muž tmavé pleti s pouty na rukou. Po příjezdu na místo se ale hlídka nestačila divit.

Muž, který volající občanku vyděsil, si hověl na schodech spojujících ostrovské ulice Nádražní a Na Příkopě. Když situaci přijeli prověřit ostrovští strážníci, zjistili, že dotyčný ve skutečnosti žádná pouta nemá. Ženu totiž vystrašily jen výrazné kovové náramky na jeho rukou. „A jak se hlídka přesvědčila, neměl u sebe ani žádnou zbraň. Jenže se také ukázalo, že muž, vedle neexistujících pout a neexistující zbraně, má také neexistující doklady,“ popsal starosta města Ostrov Jan Bureš (ODS). Muž navíc nevěděl, v které zemi se zrovna nachází.

Nakonec vyšlo najevo, že dotyčný je uprchlíkem z Indie a žádá o azyl ve Spolkové republice Německo. Po cestě se mu ale podařilo zabloudit až do České republiky, a tak skončil v rukou státních policistů. Ti pak prověřili mužovu totožnost a zjišťují, jak se stalo, že se uprchlík zatoulal do Ostrova.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky uprchlík, azyl, pouta, zásah, strážníci, Ostrov, Jan Bureš, ODS, Indie, Německo, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uprchlík s náramky na rukou vyděsil občanku Ostrova. Myslela si, že je spoutaný  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.