Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vzpurný řidič najížděl u Krásna do lidí. V minulosti byl odsouzený za vraždu

Pětačtyřicetiletý muž neudržel v koloně aut u Krásna na Sokolovsku své nervy na uzdě a začal úmyslně najíždět do lidí. Řidič byl v minulosti odsouzený za vraždu. Nyní mu za pokus o těžké ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí až 12 let vězení.

Agresivní řidič jel v pondělí 19. července ve směru z Krásna na Bečov nad Teplou. Poblíž parkoviště na Krásenskou rozhlednu musel zastavit kvůli krátkodobému uzavření silnice v souvislosti s natáčením reklamy. Na místě se tvořila kolona a pořadatelé řídili provoz.

„Po krátkém stání s vozidlem z kolony vyjel do protisměru a dojel až k pětačtyřicetiletému muži, který v reflexním oděvu zajišťoval uzavření a neprůjezdnost silnice pro veškerou dopravu. Když dojel před muže stojícího v jízdní dráze jeho vozidla, tak se měl vysokou rychlostí rozjet proti němu a narazit do jeho dolních končetin. V důsledku nárazu muž přepadl horní polovinou těla na kapotu vozidla a poté uskočil mimo vozovku,“ popsala mluvčí karlovarských policistů Kateřina Krejčí.

Řidič zastavil a chvíli se se zraněným pořadatelem hádal. Když zjistil, že si muž přivolává lékařskou pomoc a policisty, znovu se s autem rozjel. V cestě se mu snažil zabránit další z pořadatelů. Řidič však při popojíždění opakovaně narážel vozidlem do jeho těla až do doby, než byl muž donucen odstoupit z jízdní dráhy jeho vozidla. Poté z místa ujel,“ řekla mluvčí.

Přivolaní policisté řidiče po krátké chvíli zadrželi poblíž Bečova nad Teplou. Sražený muž se svým zraněním vyhledal lékařské ošetření v nemocnici. Druhý z pořadatelů žádná zranění neutrpěl.

Motorista, který byl v minulosti odsouzený za vraždu, nyní čelí obvinění z pokusu o těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Skončil ve vazbě, kde počká na rozhodnutí soudu. V případě prokázání viny mu hrozí až 12 let vězení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, řidič, úmysl, agrese, Krásno, vražda, okres Sokolov, Bečov nad Teplou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzpurný řidič najížděl u Krásna do lidí. V minulosti byl odsouzený za vraždu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.