Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilec sbíral ze země lahev s vínem, zloděj ho obral o peněženku

Na svoji těžkou opilost doplatil dvaapadesátiletý muž v Habartově na Sokolovsku, který si ani nevšiml, že ho kdosi okradl o peněženku. Policistům se ale podařilo vypátrat a zadržet drzého pachatele krádeže.

O peněženku přišel opilý muž za bílého dne na ulici. „Poté, co vyšel z prodejny potravin, po několika metrech mu měla upadnout lahev vína. Právě toho měl využít nedaleko stojící třiadvacetiletý mladík. Když se muž pro lahev sehnul, tak k němu měl mladík přijít a ze zadní kapsy kalhot mu vytáhnout peněženku. S tou měl následně z místa okamžitě odejít. Dvaapadesátiletý muž měl mít v peněžence kromě finanční hotovosti také osobní doklady,“ popsal krádež policejní mluvčí Jakub Kopřiva.  

Když si chybějící peněženky okradený muž všimnul, tak okamžitě vše oznámil na policii. Tam se ale nejprve podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,99 promile. Z tohoto důvodu nebyl muž policistům schopný toho příliš mnoho sdělit.

Policisté se případem zabývali a vyšetřování je přivedlo k třiadvacetiletému místnímu mladíkovi, který měl svým jednáním způsobit své oběti škodu přibližně sedm tisíc korun. Mladíkovi nyní hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com/rebcenter-moscow

Štítky krádež, okradený muž, okradený opilec, peněženka, krádež peněženky, okres Sokolov, Habartov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec sbíral ze země lahev s vínem, zloděj ho obral o peněženku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.