Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vyděrači zbili uneseného muže baseballovou pálkou. Chtěli, aby pro ně vařil pervitin

Loupež a vydírání mají na svědomí dva muži ve věku 36 a 38 let z Chebska. Dvojice měla na parkovišti v Mariánských Lázních zablokovat odjíždějící osobní automobil značky Volkswagen. Následně měli přistoupit k vozidlu a fyzicky napadnout tehdy pětatřicetiletého muže, který seděl na místě spolujezdce.

„Dvojice měla po chvíli muže z vozidla proti jeho vůli vytáhnout a posadit ho do automobilu, se kterým oba přijeli na místo. Poté měli muže odvézt do jednoho menšího města na Chebsku. Po cestě ho měli opakovaně fyzicky napadat,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tím ale řádění dvou agresorů zdaleka nekončilo. „Po příjezdu k rodinnému domu měli muže opět fyzicky napadnout, tentokrát několika ranami baseballovou pálkou. Poté měla dvojice muže uzamknout v rodinném domě a pod pohrůžkou fyzického napadení po něm chtít, aby jim vyrobil drogu pervitin,“ pokračoval mluvčí policie.

Potom oba muži z místa odjeli a zmocnili se osobního vozidla značky Volkswagen, který měl pětatřicetiletý muž dlouhodobě pronajaté od jiné osoby a měl v něm i své osobní věci, jako například batoh, zimní bundu či notebook. Mobilním telefonem si nakonec pětatřicetiletý muž dokázal přivolat pomoc a po příjezdu svého známého z místa nedobrovolného pobytu odjel.

Dvojici pachatelů se podařilo zadržet a kriminalisté je obvinili z vydírání a loupeže. Svým jednáním způsobili škodu přibližně za 18 tisíc korun. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky vydírání, loupež, vaření pervitinu, drogy, Karlovarský, Volkswagen, okres Cheb, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyděrači zbili uneseného muže baseballovou pálkou. Chtěli, aby pro ně vařil pervitin  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.