Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič se zákazem řízení ujížděl před policisty a havaroval

Na pořádné problémy si zadělal dvaatřicetiletý muž z Chebu. Když jej chtěli policisté zastavit při namátkové kontrole, sešlápl řidič plynový pedál a pokusil se ujet. Nezvládl však průjezd zatáčkou a vyboural se. Jak se ukázalo, pokus o útěk před strážci zákona nebyl jediný jeho prohřešek.

V odpoledních hodinách chtěli policisté z oddělení Cheb-venkov zastavit poblíž obce Chvoječná dodávku značky Volkswagen. Řidič ale na výzvy k zastavení nereagoval, naopak stále zrychloval.

„Po chvíli ovšem dvaatřicetiletý řidič nezvládl řízení při projíždění pravotočivé zatáčky. Měl najet na nezpevněnou krajnici a následně mimo vozovku. Poté mělo vozidlo narazit do stromu, od něj se odrazit zpět na pozemní komunikaci, přetočit se přes střechu, a nakonec zůstat stát v silničním příkopu,“ popsal průběh nehody policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Je až s podivem, že při nehodě neutrpěl řidič žádná zranění. Policisté muže na místě podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,16 promile. A tím to zdaleka nekončilo.

„Při kontrole řidič policistům nepředložil osvědčení o registraci vozidla ani pojištění od vozidla. Lustrací bylo navíc zjištěno, že dvaatřicetiletý řidič, který navíc nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem, má platný zákaz řízení všech motorových vozidel do října letošního roku,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, doprava, nehoda, honička, policie, opilý řidič, Chebsko, Cheb, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič se zákazem řízení ujížděl před policisty a havaroval  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.