Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidič nezvládl předjížděcí manévr, sjel ze silnice a čelně narazil do betonové propusti

K vážné dopravní nehodě došlo včera odpoledne na silnici mezi Horní Blatnou a Perninkem. Sedmadvacetiletý řidič tady utrpěl těžké zranění končetiny, se kterým byl převezen do nemocnice, kde byl hospitalizován.

„V pondělí 2. listopadu letošního roku došlo v odpoledních hodinách na silnici druhé třídy poblíž Perninku k dopravní nehodě. Sedmadvacetiletý řidič osobního vozidla značky Fiat, který jel ve směru z Horní Blatné na Pernink, zřejmě nerespektoval dopravní značení a s vozidlem předjížděl i přesto, že neměl rozhled na takovou vzdálenost, která je nutná k bezpečnému předjetí. Následně v zatáčce při zařazování do jízdního pruhu sjel z pozemní komunikace a čelně narazil do betonové propusti,“ popisuje pravděpodobný průběh nehody policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Při dopravní nehodě měl řidič utrpět těžké zranění končetiny, se kterým byl převezen do nemocnice, kde byl ošetřen a hospitalizován. Po dopravní nehodě se muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu.

„Zkouška na alkohol vyšla negativně. Policisté však zjistili, že osobní automobil značky Fiat měl platnou technickou kontrolu pouze do března letošního roku. Škoda při dopravní nehodě byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 10 tisíc korun,“ dodal policejní mluvčí s tím, že příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, zranění, nemocnice, policie, Pernink, Karlovarský kraj, silnice, dopravní nehoda, Horní Blatná, Fiat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nezvládl předjížděcí manévr, sjel ze silnice a čelně narazil do betonové propusti  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.