Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bezdůvodně napadl muže před barem, pak nadýchal skoro dvě promile

Šestadvacetiletý muž notně popíjel v jednom z barů v Ostrově, když se najednou rozhodl vybít si vztek na náhodné oběti. Tou se stal o rok starší muž, kterého útočník napadl pěstmi do obličeje. To mu asi nestačilo a svůj hněv obrátil na další dva přítomné pány.

Výtržnictví a ublížení na zdraví, přesně tomu teď čelí šestadvacetiletý mladík, který před jednom z barů bezdůvodně napadl sedmadvacetiletého muže. Jeho činům nepředcházela žádná hádka, proč zaútočil tak zřejmě ví jen on sám.

„Dále měl útočník strčit do dvou přítomných mužů, kteří následkem toho upadli na zem. Po příjezdu policejní hlídky se podezřelý muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,89 promile alkoholu,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Sedmadvacetiletý muž, který od opilce schytal rány pěstí do obličeje musel vyhledat lékařské ošetření v nemocnici.  Útočníkovi teď hrozí až tříletý trest.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, krimi, policie, Ostrov, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezdůvodně napadl muže před barem, pak nadýchal skoro dvě promile  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.